Thursday, 19 January 2017

Semester Break


Assalamualaikum gaiss.

Yeah finally sem break is here. Memang semua orang happy bila cuti sem tapi aku lagi dan sangat excited dan happy. Awat? Sebab kos yang aku ambil sekarang ni quite tough huhu. Kitorang susah sangat dapat cuti sebab sibuk dengan klinikal, short sem and exam. Exam pulak penuh dengan exam teori macam biasa tapi ditambah dengan exam amali, exam amali untuk klinikal, viva, presentation untuk klinikal fuhh *lap peluh* tough huhu. Sebab tu bila ada cuti, kitorang lah orang-orang yang happy menggila haha :) Kepada kos lain yang lebih kurang macam kitorang ni, harap bersabar dan jom fighting till end!

Ok, so how's the sem break? Hmm buat masa ni aku masih takde idea plan apa cuma aku sekarang tengah belajar main gitar haha. Saya budak baru belajar, bertanda-tanda jari aku pegang string gitar haha. Setakat ni selain belajar main gitar, keluarga aku just ada plan untuk balik kampung dengan bercuti tapi bercuti tu tak tahu kemana lagi. Aku ingat plan nak ajak kawan/cousins ke taman tema air untuk have fun and enjoy but still plan, tak tahu bila perginya. Setakat ni aku ada pergi tengok wayang dengan mak je :D Tengok cerita Dangal dengan The Icebreaker. Ada masa nanti aku review dua movie tu k.

Korang yg tengah bercuti atau belum bercuti tu, apa plan korang cuti-cuti ni? Share lah :) Ok, tu je setakat ni. Btw, have fun and have a nice day everyone! 

6 comments

31 January 2017 at 15:23

kita dah keje harini. cuti sudah habis :'( HAHA

31 January 2017 at 16:00

@M I A Selamat bekerja mia :) Saya lagi beberapa hari nak habis cuti sem ni, lepastu bermula lah sem baru. Fighting! :D

3 February 2017 at 12:37

Wah samalah kita, tengah sem break juga! Tapi nervous jugak ni tunggu result hahaha

3 February 2017 at 16:08

@Nurhazlin Hussein Oh sama! Kann nervous gila tunggu result ni. Semoga kita dapat result yang cemerlang ya :) In syaa Allah

9 February 2017 at 12:30

Sama. Sis pun tga sem break utk my part time study ni. Tapi nak start balik dah. dok kerja jela :)

9 February 2017 at 12:41

@nadhie wueen Oh kann, nak start dah sem. Goodluck in ur study sis :)

Post a Comment