Sunday, 10 July 2016

Pemenang Pencarian Bloglist Raya by Athirah Ismail


Assalamualaikum and hi readers!

Di kesempatan ini, aku nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin untuk semua :) Maaf sebab lambat update senarai peserta segmen aku ini dan maaf juga sebab baru nak update pemenang atas sebab-sebab tertentu. So, sementara aku boleh update ini, jomlah aku umumkan senarai pemenang segmen aku ini :) 

Pemenang bagi Bloglist Raya

 http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

 https://pandapandaibercakap.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

http://reenri.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html 

http://messarah.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html 

http://tomodachilavendra.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html


Pemenang bagi blog review


https://spendalusuh.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html 

http://cahayakukasih.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html 

http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html 

http://belogftnqsfsyhrsli.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html 

http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html


Tahniah aku ucapkan untuk semua pemenang segmen tak seberapa aku ini :) Akan datang in syaa Allah kalau ada rezeki, aku buat lagi segmen. Untuk yang tak menang, tak mengapa. In syaa Allah, next time eh. And mungkin rezeki korang ada lagi untuk segmen lain juga :) Terima kasih untuk semua yang support dan join segmen ini. Terharu hikhik :') Untuk blog review, nanti aku akan buat satu entri untuk tu eh. Terima kasih semua. Mari ber-blogwalking serta salam perkenalan semua blogger. Oh! Dan salam syawal ya semuanya.

9 comments

10 July 2016 at 19:23

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang... Tahniah juga buat penganjur dan penaja...

10 July 2016 at 20:35

tahniah untuk pemenang yang terpilih :)

10 July 2016 at 22:12

Alhamdulillah . Menang ! Thankyou sis :)
No 9
http://belogftnqsfsyhrsli.blogspot.my/2016/07/pencarian-bloglist-raya-by-athirah.html

10 July 2016 at 23:23

Alhamdullilah blog Cikla terpilih.. Tahniah pada yg lain...

11 July 2016 at 14:08

Tak sangka menang. Mueheheheeee Alhamdulillah.. :)

11 July 2016 at 14:33

Tahniah kepada yg menang dan penganjur :)

14 July 2016 at 07:24

yeay... menang blog review... hehe..thanks

15 July 2016 at 13:52

Alhamdulillah.. Dpt menang bloglist raya.. Tq yaa.. ^_^

18 July 2016 at 14:22

tahniah pemenang :)

Post a Comment