Thursday, 9 February 2017

Proper Hijab | Inspirasihana | Simple Hijab

Assalamualaikum

Sekadar nak membuat pemberitahuan. Aku ada menjadi DS untuk Proper Hijab dan Inspirasihana. As you guys know, this both company hijab yang quite gah namanya dalam industri hijab yang menghasilkan hijab labuh. So, kalau ada diantara korang yang berminat nak beli hijab atau clothing yang company ni hasilkan, boleh whatsapp di talian +60129167987 

Boleh follow and usha dua IG ni untuk tengok produk-produk dari Proper Hijab dan Inspirasihana k - @properhijab_ds dan @inspirasihana_ds

Antara produk dari Proper Hijab :

Salah satu warna yang ada :)


Antara produk dari Inspirasihana :



Lawa kan produk dari dua company ni? Jom dapatkan sekarang koleksi anda harini :) Boleh whatsapp di nombor tertera di atas ya.

Last but not least, company Simple Hijab. Company ni pun ada hijab yang cun. Aku pun tergoda k haha. Antara produk dari Simple Hijab :



Cun kan? So, untuk Simple Hijab, kalau korang nak beli untuk koleksi korang, boleh klik dekat link -link kat bawah ni k :)


Nak lagi? Boleh klik di SINI.

Terima kasih semua. Selamat beli-belah secara online ya :)

6 comments

10 February 2017 at 23:35

tudung bawal tu cantik !

11 February 2017 at 22:55

@Nurfilzahnurfya Alhamdulillah. Jom dapatkan koleksi harini :) Boleh promote/share post saya ni dengan rakan-rakan dan sedara-mara awak ya ^^

12 February 2017 at 06:57

salam, mohon kebenaran share entry ni di facebook saya ya. TY! :)

12 February 2017 at 15:55

@Fieona FieRidz Alhamdulillah, silakan share :) Terima kasih share ya! FB sis apa ya?

14 February 2017 at 23:41

All the best in your business venture dear!

Post a Comment